Ugens Program

Aktiv uge - 2017

Mandag d. 12. juni – lørdag d. 17. juni

Mandag d. 12. juni

Kl. 09.30 Bob

Kl. 12.45 Kroket

Kl. 17.30 Fodbold U10

Kl. 18.00 Pølse og Big Bang

 

Tirsdag d. 13. juni

Kl. 17.00 Gudstjeneste

Kl. 18.00 Spisning / grill

Kl. 18.30 Cykelløb

Kl. 19.00 Droneflyvning

Kl. 19.30 Salg af pølser og slik

 

Onsdag d. 14. juni

Kl.   9.00 Kroket

Kl. 17.30 Fodbold U8 og U9

Kl. 18.00 Salg af plader til banko

Kl. 19.00 Banko i teltet og hockey i hallen

                (kage salg i pausen)

  

Torsdag d. 15. juni NYHED

Kl. 17.00 Timring Læringscenter’s årlige sommerfest. Arrangementet bliver for første gang afholdt ved hallen. ALLE kan være med. Hyggelig stemning med grillmad og boder, samt ”Timring har talent” hvor det er personalet sammen med forskellige børnegrupper og klasser der laver musikalske indslag, præsentationer samt andre kreative aktiviteter.

 

Fredag d. 16. juni

Kl.   9.30 Sjov og hyggelig formiddag for børnehave, dagplejebørn og hjemmegående børn med forældre og skolebørn.

Kl. 18.00 Salg af pølser, vafler og kaffe

Kl. 18.00 Fodbold Serie 6, Timring mod Pen15 united

Kl. 18.30 Land mod By kampe

Kl. 20.00 Fodbold Serie 6, Timring mod Feldborg/Haderup

 

 Lørdag d. 17. juni

Kl.   9.00 Gratis kaffe og rundstykker

               Kræmmermarked (alle kan gratis opstille boder)

Kl.   9.30 Møltrup leverer underlægningsmusik

Kl. 11.00 -13.00 10-kamp (alle kan være med)

 I løbet af formiddagen kan man købe grill pølser og pandekager lavet over bål,

Kl. 18.00 Fest i teltet.

Kl. 19.30 Dans dans dans

 

 

Små ændringer i programmet kan forekomme,

så hold jer opdateret ved hallen,

på FB siden ”Timring/Tiphede borgere”

samt www.aktiv-timring.dk

Arrangører:

Menighedsråd, Aktiv Timring, Timring Læringscenter, Sportscenter, Møltrup, KFUM og KFUK, Spejderne, Superfrø, Bibelgruppe 3, Kroket, Pensionistforening, Indre Mission, Jagtforening.

 

Aktiv Timring uge 24

 

Så er det igen tid til at Timring skal samles omkring en super spændende uge med masser samvær og spændende aktiviteter på sportspladsen i Timring.

 

Mandag starter vi op med en bob og kroket turnering om formiddagen. Mandag aften spiller U10 fodboldkamp, så kom ned og hep på de unge mennesker. Umiddelbart efter kampen serverer Indre Mission pølser og har arrangeret et spændende foredrag med Karlo Brondbjerg, der fortæller om Big Bang, naturvidenskab og Biblen.

 

Tirsdag er der gudstjeneste i teltet med Christoffer Olesen, hvor et kirkeband medvirker. Efter gudstjenesten vil formanden for menighedsrådet fortælle lidt om hvad rådet har arbejdet med i det forløbne år, og hvad de har i tankerne for det næste år. Bagefter vil der være mulighed for at hygge sig med grillbuffet med pølse m. brød fra Møltrup, marineret kyllingebryst, kartoffelsalat og salatbar. Overskuddet af dette går til provstiets ”kirke til kirke” projekter.

Efter spisning er der cykelløb, hvor alle kan være med. Der bliver to forskellige ruter at vælge imellem.

10 km: for alle der har en cykel og bare vil ud at røre sig lidt sammen med familien og vennerne (også for børnene). Noget af ruten vil foregå på grusvej.

35 km: En rute, der kan få pulsen op, men de fleste kan også være med her. Her vil der være et depot i Sørvad, hvis man trænger til en forfriskning.

Der vil være præmier til de 3 hurtigste på 35 km ruten og lodtrækning af sponsorgaver på 10 km ruten.

Mens cykelløbet er i gang, vil Møltrup demonstrere droneflyvning.

 

Onsdag formiddag er der igen kroket turnering på programmet. Onsdag aften er der endnu en fodboldkamp. Denne aften er det for U8 og U9, så kom ned på banerne og vær med til at heppe på de unge mennesker. Efter fodboldkampen er der traditionen tro bankospil i teltet, både pladespil og amerikansk lotteri. Der er lagt op til rigtig familiehygge når spillet om de mange fine sponsorerede gevinster går i gang. Hvis man i stedet har lyst til at bevæge sig lidt, er der hockey i hallen. Sportscentret sælger kaffe og hjemmebag i pausen.

 

NYHED: Torsdag har Timring Læringscenter, for første gang i år, flyttet deres årlige sommer arrangement ned på banerne ved hallen. Og dette er noget for alle. Der vil blive hyggelig stemning med grillmad og boder. Derudover er det både de små og store børn i skolen, der har arbejdet med noget forskelligt, som de gerne vil fremvise.

”Børnehaven har talent” hedder overskriften. Børnene vil fremvise det, de har øvet sig rigtig meget på, så kom ned og se hvor dygtige de er blevet. Fritidshjemmet har i foråret arbejdet med to forskellige temaer indenfor billedkunst. Førskolebørnene har arbejdet med temaet ”Fulge” og en gruppe af skolebørnene har arbejdet med temaet ”Parafraser” Børnene har været meget optaget af begge temaer.

Timring Læringscenter glæder sig så meget til at vise byen hvad de har arbejdet med i år, både med flotte billeder og sceneoptræden, så kom ned og vær med.

 

Fredag er der en sjov og hyggelig formiddag for børnehave, dagplejebørn, hjemmegående børn med forældre og skolebørn.

Fredag aften spiller vores egen Timring (serie 6) to kampe. Den ene mod Pen15 United og senere mod Feldborg/Haderup.

Der er ære og håneret på spil fredag aften, når de traditionsrige land-by kampe bliver spillet. Damerne spiller ”streethåndbold” på oppustelig bane, mens herrerne holder sig til græs og den normale fodboldbane. Som noget nyt i år, forsøges der at arrangeres land-by kampe for børn og unge.

Vi håber at så mange som muligt vil enten deltage fysisk i kampene, eller stå og heppe. Der er brug for begge.

 

Lørdag starter vanligt med rundstykker og kaffe i teltet. Der er kræmmermarked, hvor alle er velkomne til at sætte en bod op.

Hvem løber med pokalen i år ved 10-Kamp? Det er ved at blive en tradition, at der er kamp til stregen for at vinde 10-Kampen lørdag formiddag. Også i år skal dem, der tør, udfordres i forskellige discipliner. Det er jagtforeningen og Aktiv Timring, der arrangerer spøgen denne gang, så mon der skal ”skydes med skarpt” i år?

Alle kan være med – det kræver blot, at man er en flok på 6-8 personer. Det kunne være fra en gade, familie, skoleklasse, forening, venner osv.

Senere lørdag sætter Aktiv Timring rammerne til festen, hvor der kan bestilles mad. I år har vi bestilt en DJ fra Vildbjerg med alt i musik, og der vil komme et underholdningsindslag fra Grethe og Ernst Spandet, så tag naboen, venner eller andre under armen og nyd en hyggelig aften i selskab med forhåbentlig mange andre fra byen.

 

Vi glæder os SÅ meget til at se jer alle på banerne ved hallen i uge 24.

 

 

Tilmelding, priser og tidspunkter står på FB siden: Timring/Tiphede borgere, samt på hjemmesiden: http://aktiv-timring.dk Desuden bliver programmet hængt op ved hallen og torvet.

 

Hilsen fra foreningerne: Menighedsråd, Aktiv Timring, Timring Læringscenter, Sportscenter, Møltrup, KFUM og KFUK, Spejderne, Superfrø,

Bibelgruppe 3, Kroket, Pensionistforening, Indre Mission, Jagtforeningen.