Aktiv Uge 2019

VELKOMMEN TIL AKTIV TIMRING
Uge - 24.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen ved hallen, hvor vi skal have nogle hyggelige dage sammen.

Onsdag starter vi op med gudstjeneste, fælles spisning, fodbold for de unge, samt cykelløb.

Igen i år bliver der to ruter til cykelløb. 10 km ruten er for alle der har en cykel og bare vil ud at røre sig lidt sammen med familien og vennerne. På 35 km ruten kan du nok få pulsen lidt op. Inden cykelløbet starter er der udlevering af 1 stykke frugt, samt en myslibar. Når du kommer i mål, er der 1 pølse og 1 øl/vand til de seje deltagere.

Torsdag er det Timring Læringscenter der står for underholdningen. Personalet og eleverne skal have stor ros for de andre år, da det altid har været nogle vellykkede aftener de har stået for. Du kan fornemme stemningen når du går blandt både personalet og eleverne, imens de stolt viser det frem, de har lavet i løbet af emneugen, som altid er optakt til denne aften. Hvad emnet bliver i år, må vi se. Husk som altid ikke at spise hjemmefra, da du kan købe mad og kaffe. Overskuddet går til eleverne.

Fredag aften er der både banko og fredagssport. Og du må ikke gå glip af at smage Kaspers hjemmelavede ribbensandwich.

Lørdag formiddag bliver der serveret gratis rundstykker og kaffe i teltet. Hen på eftermiddagen bliver der Land/by dyste. Hvad der skal dystes i, bliver afgjort på FB omkring den 1/6. Har du forslag til en dyst, kan du skrive det i tråden på FB eller kontakte Lars.

Lørdag aften slutter hele ugen af med spisning og hygge for hele familien i teltet.

Vi ses i uge 24

Hent som PDF. ugens Program

Hent som PDF fest & Banko.

 

Cykelløb.

Familie fest.