Padelbanen

Er du medlem af ”Aktiv Timring” har du mulighed for at benytte den udendørs padelbane samt aktivitetsområde på Møltrup Optagelseshjem.

 

Årlig kontingent single padel 400 kr. Familie pris på 800 kr. Hvis du ikke er medlem, så skal du også betale 75,- kr i grundkontingent alt sammen via holdsport, hvor du finder de forskellige hold. 

Inviterer du spillere med, som ikke er medlem af Aktiv Timring eller Møltrup Sport og Kultur, skal de mobilepay 40 kr. til Møltrup Sport og Kultur på 63567 for at deltage (pr. gang).
Du skal sende en mail til kontakt@aktiv-timring.dk  med navn, mobilnr og mailadresse. Så bliver du oprettet i Møltrups conventus og får en bekræftelse, og 1-2 dage efter kan du booke banen 1 eller 2 timer via dette link:  "tryk her" 
Banen kan kun bookes 14 dage før man ønsker den, og man kan kun booke 3 tider frem.

Der skal anvendes en låsebrik for at benytte Padelbanen. Låsebrikken kan du får udleveret på forkontoret på Møltrup Optagelseshjem, når du har booket første time. Kontoret er døgnbemandet, Du skal betale et depositum på 100 kr. Brikken er aktiv, så længe du betaler kontingent.

Padelbanen er klar til brug, når vejret tillader det.

Lyset på banen slukker kl. 22.00.

Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler ved Padelbanen.