Persondataforordningen

Sådan behandler vi dine persondata - oplysningspligt til grund- og aktivitetsmedlemmer ved EU's nye Persondata-forordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder EU's persondataforordning i kraft og i den forbindelse er Aktiv Timring forpligtet til at oplyse hvilke data vi gemmer om vores medlemmer, og hvad vi bruger dem til.
Aktiv Timring gemmer kun de persondata, som er nødvendige for at oprette dig som medlem og administrere medlemskabet. Når du oprettes som medlem behandler Aktiv Timring, som dataansvarlig, dine oplysninger iht. EU's persondataforordning.
 
Data der indsamles for grundmedlemmer
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
 
Data der indsamles for aktivitetsmedlemmer
Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt fødselsdato

 


Gemte data bliver ikke videregivet til 3. part, men anvendes udelukkende for at du hurtigt og nemt kan modtage information om foreningens aktiviteter.


Du her ret til indsigt
Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data Aktiv Timring gemmer om dig - og hvad vi bruger dem til.
Anmodning om indsigt skal ske til Aktiv Timrings kasserer på mail: regnskab@aktiv-timring.dk
 
Sletning af data
Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet, når du henvender dig om at få dem slettet - dog kan visse data gemmes af hensyn til krav om dokumentation og statistik. Det tilstræbes at data slettes senest 5 år fra udgangen af det år, hvor medlemskabet ophører.
 
Godkendelse af håndtering af data
Ved at indbetale grund- og/eller aktivitetskontingent til Aktiv Timring, accepterer du hermed vilkårene for Aktiv Timrings håndtering af data.
 
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.