Dejlig med opbakning og motiverede folk i sportscenteret.

Mens børn blev aktiveret i hallen af Herning bibliotek eller nogle af byens unge mennesker hørte en del af byens borger nyt til borgermødet omkring vision og tanker for den nye forening Aktiv Timring (som er det gamle borgerforening, badminton, gymnastik, fodbold og håndboldklub pr. 1.1.17)
Her er tanken, at hvis du har lyst til at starte nye aktiviteter/events op eller være en del af lokalsamfundet uden at sidde i en forening, så er muligheden der nu, du kan også melde dig til ressourcebanken, hvor man kan lægge ressourcer, når det passer ind hos dig - vi skriver en mail om hjælp til kagebagning, hejsning af flag etc, og så kan du melde tilbage, hvis du har mulighed for at hjælpe. Ny hjemmeside er på vej, hvor du kan læse mere efter 1.1.17