Året der gik 2023


Fjernvarmeprojektet fortsætter derudad – der graves – og ja det går så godt, at de regner med at blive færdig før tid i år.

Fællesspisning har kørt forår og efterår med nogenlunde stabil fremmøde.

Gymnastikudvalget forsøgte sig med en familiegymnastikdag i hallen for hele familien i januar måned.
Vi opstartede også padeltennis op i samarbejde med Møltrup, hvor der var indvielse.

Februar startede op med borgermøde, generalforsamling og fællesspisning. Senere på måneden var der fastelavnsfest i samarbejde med menighedsrådet. Fredagssport sluttede af i februar, da der ikke længere var nok opbakning til dette.

Vi havde gymnastikopvisning først i marts, hvor der i stedet for et efterskolehold kom 3 gæve gutter og lavede gøgl og spring. Måneden fortsatte med damefrokost, hvor der var over 100 tilmeldte og sluttede af med affaldsindsamling, hvor der også var god gevinst.

2 pædagogstuderende og børn fra Timring Børnehave lavede i foråret samskabelsesprojekt, hvor de lavede nogle spil mm til Oasen.

I april startede motionsfodbold op.
Her blev idrætsprisen for 2022 også uddelt, og den gik til Genna som årets frivillige. Han modtog Blucher frivillig pris på 5000 kr.

I samme måned gik den grønne bande også så småt i gang.

Den 12. maj havde vi indvielse af Oasen og madpakkehuset inkl. .pop up rute på one mile og 5 kms rute i forbindelse med Royal run – Møltrup stod for salg af pølser mv, og det var en hyggelig eftermiddag med snoreklip, taler, gåtur og god musik fra lokale ildsjæle.

Uge 24 blev lidt anderledes i 2023, da vi gik med til at deltage i kulturugen under Herning kommune. Her blev stillet med tryllekunster som kunne lave ballondyr, stå op bingo samt bandet Tundra, og så havde vi arrangeret musik fra Ole Brandstrup og de vise mænd samt mad fra Sandvad Sognegård, en luksus pølsevogn om lørdagen, men vi havde inden da haft gudstjeneste, kondibingo, skolefest, banko, andeløb mm.

Sankthans i ugen efter blev desværre aflyst pga. afbrændingsforbud

Vildbjerg cup camping blev derimod en våd en af slagsen, men det gav salg i kiosken – der var en hyggelig grillaften om fredagen, som flugtskydning og hundeudvalget fra jagtforeningen stod for.

I august var der byvandring i Timring i samarbejde med arkivet ved Svend Åge Madsen, turen gik over kirkegården.

I september var der sodavandsdisko for børnene, men herrefrokost blev desværre aflyst og udvalget nedlagt.

Vi fik i samme måned europæisk mesterskab til byen i traktortræk, og det var vi med til at fejre hos Thors Design til fredagsbar i oktober.

Sidst i oktober gik et nyt hold trænerspire i gang, og de har været rundt på nogle af vores hold og stå for opvarmning mv.

Juletræstænding var lidt senere i år, da 1. søndag i advent først var ind i december, men julemanden kom vanen tro med slik til børnene. Der var også æbleskiver og gløgg/saft, og der blev danset om juletræet.

Vi har haft godt gang i vores aktiviteter både i foråret og her i efteråret med nye tiltag som multisport, yoga i ny form samt dans for børn.

Så alt i alt et år, hvor der er sket noget ud over alle månederne.