Året der gik (2018)

Seniorfodbolden    

Vi var desværre nødt til at nedlægge seniorholdet i sommers, da der ikke var opbakning nok til at køre det videre, men istedet har vi

 

Motionsfodbold  

Det er hygge fodbold  for unge mennesker og voksne. Der er ca 12-15 spillere med i alderen 11 til 55 år.

Ja ved sidste års møde beklagede vi os over det våde vejr, det kan vi bestemt ikke gøre for 2018 - nu har vi fået nyt lys over bane 1, så der er ingen undskyldning for ikke at komme ned og "lege" med de unge mænd.

 

Badminton

Her er det også gået godt med baneudlejning, dog ikke så godt som året før, men i 2018 har vi så forsøgt os med pay and play på de ledige baner, og det er der taget godt imod.

 

Cykling

Her har været en motionshold som cyklede ca 15 km hver onsdag aften. Andre på mountainbike og racercykler tog ud på længere ture, vi sluttede samlet af til sommerferien på Trehøje bakke med kaffe og hjemmebagt kage. Der var nogle som deltog i Fjorden rundt samt Hærvejsløbet.

 

Fredagssport

Fredagssport har været godt besøgt i løbet af året, hvor vi har kørt 3 gange i foråret og 3 i efteråret, hvor vi slutter aftenen af med frugt, kage, kaffe og saftemand.

 

Event

Det har været et år med nye events.

 

LAN-party 

Her stod Brian og Karsten i spidsen for at få de unge mennesker ned i sportscentret mere eller mindre en hel lørdag, hvor der var intens gaming, indimellem blev de vist også rørt lidt i hallen, spiste og hyggede sig med hinanden.

 

Vejambassadører

Ja de blev sat i gang efter sidste års borgermøde, og vi har fornemmelsen af, at det kører rigtig godt på mange veje/gader. Vi sender info ud til dem, når der sker noget nyt, hvor de skal rundt med invitationer eller sende det til deres gruppe via sms og/eller facebook, alt efter hvordan de har bestemt sig for at videreformidle tingene.

De blev også ansvarlige for at skulle ud med velkomstpakken til nytilflyttere, og det er dejligt at se, at de er klar, når vi melder, at der er flyttet en ny til byen eller området.

 

VM festen i uge 24

Her blev vi virkelig overrasket over, hvor mange der bakkede op og kom til fest i teltet, hvor der var fællesspisning, fodbold og hygge.

 

Herrefrokost

Så kunne mændene ikke stå imod "presset" længere, så der blev indkaldt til fest for mændene med helstegt pattegris og ølsmagning.

Det forlyder, at de er klar igen i år med et arrangement. 

 

Byvandring

Vi har haft nogle gange med byvandring rundt i Timring, som bliver afholdt i samarbejde med Svend Åge Madsen og Lokalarkivet. Her er der også stor opbakning, så det gentages helt sikkert i 2019, nærmere bestemt lørdag den 4. maj på landet.

 

Kulturdagen i september

I samarbejde med Timring Læringscenter havde styregruppen bestemt, at der skulle arrangeres en dag, hvor kultur og integration var på programmet. De udenlandske beboere i Timring var med til at arrangere og lave streetfood i Timring Sportscenter.

Det blev en fantastisk dag, hvor vi havde besøg af min. 400 gæster.

 

Skolesamarbejde i uge 41

Vi har også haft et samarbejde med Timring Læringscenter igen omkring emneuge i uge 41, hvor vi kunne bringe aktiviteter ind (floorball og 10 kamp)

 

Heldigvis har vi også haft godt gang i nogle af de gamle tiltag som fastelavn og sodavandsdisko, men

 

Kræmmermarked

Det var egentlig en succes i forhold til kræmmere, men der manglede handlende, så det er indstillet for nuværende.

 

 

Knæk cancer uge 43

Vi har hjulpet Vildbjerg i denne uge med at samle flasker for 2. år i træk, men det må vi sige, at det kan ikke betale sig. Vi kunne bringe det, som vi havde samlet sammen derover i en privat bil, så det vil vi nok ikke bruge kræfter på mere.

 

PR/Hjemmesiden

Det er også noget af et arbejde at holde opdateret, så vi håber, at I bruger den og facebooksiden Timring/Tiphede borgere flittigt.

 

Ressourcebanken

Det er fantastisk, at så mange har haft lyst til at melde sig ind i vores ressourcebank, og flere også har givet tilbagemeldinger, når vi har manglet en hånd til gymnastikopvistning, fester eller lign. 

 

Årskalender

Vi forsøger os med en månedskalender på torvet og ved hallen, så man har mulighed for at se, hvad der rører sig, hvis man ikke er på facebook og internettet i det hele taget.

 

Fællesspisning

Det har også været et tilløbsstykke, ja nogle gange mere end andre, om det er menuen, der bestemmer det, eller folk bare skal presses noget mere for at komme ud af huse, ja det vides ikke.

 

Det grønne område

Ja her tænkes også i store planer, og det har været Ole Holmgaard og Niels Søndergård som har trukket det store læs.

Der kommer heldigvis folk, når de indkalder til en arbejdslørdag, og vi var så heldige at blive bevilliget penge til indhegning af hundeskoven her i 2019, som er lige på trapperne, så det er vi i hvert tilfælde nogle som glæder os til.

Vi kan samtidig glæde os over, hvor flot der er blevet ryddet - og åbnet op derover, så man kan nyde det, om man kører forbi eller går tur i området.

 

Juletræstænding og julemand på besøg

Sidst i november blev der tændt lys i træerne på torvet, som næsten kunne få lov til at stå og pryde hele december.

 

Juleafslutning for aktiviterne (badminton, floorball, fitness og volley)

Alle blev inviteret til afslutning før jul med en dyst i høvdingebold, herefter var der hyggeligt samvær, hvor der blev indtaget pålægskagemand og kage.

 

Trafikområdet

Ja her er sket meget i løbet af 2018. Vi fik hajtænder i pipkvarteret. Der er kommet midlertidige bommer på Birkmosevej, som vi har fået og hørt beviser på, at det har gavnet i forhold til trafikken op ad vejen.

Kommunen har været ude og kigge på Præstegårdsvej, hvor det driver med vand ned fra kirkegårdens p-plads, som gør vejen glat og ufarbar i vinterhalvåret. Teknik og miljø undersøger problemets omfang og aftaler nærmere med Kirken omkring hvem der før hvad.

 

Vores hjertestarter er blevet flyttet ud på gavlen af Timring Sportscenter, den hænger ud til parkeringspladsen, og der barsles med brush up i forhold til brugen af den samt til igen at få nogle timer, hvor du bliver opdateret i forhold til genoplivningsøvelser.

Det skal I nok høre mere om, når bestyrelsen i Timring Sportscenter og vi kan sige noget mere omkring dette

 

Regnskab 2018