Året der gik 2019

VORES VISION Året der gik (2019)

INVESTERINGER

Vi startede året ud med at lave nogle investeringer nemlig i høje cafeborde, soundboks samt skilte ved indfaldsvejene.

 

FILMSTJERNER

DGI havde stor fokus på os og ville gerne lave en film om, hvordan 5 foreninger blev til en fælles Aktiv Timring, og den kom ud i løbet af sommeren.

 

TIMRING TABER SIG

Ja og når det går godt, så skal der også ses på formen båden den fysiske, men også formerne, så vi fik sat gang i Timring taber sig med så stor succes, at det gentages i 2020 med nye tiltag og flere involverede.

 

UDFLUGT

Vi havde et velbesøgt udflugt “Trehøje rundt” i maj måned, selvom vejret ikke helt var med os.

 

TRAFIK

I forsommeren fik vi fjernet busskuret på Møltrupvej, nu kører bussen der så igen. Vi har så istedet fået chikane ved byskiltet på Møltrupvej fra øst, så om det regnskab skulle gå op vides ikke.

 

SAMARBEJDE MED TIMRING LÆRINGSCENTER

Vi har stadig et fantastisk samarbejde med Timring Læringscenter om fx emneuge i uge 41, og her senest med trænerspirekurset, hvor 6. klasses elever fik et kursus og skal resten af skoleåret blandet andet stå for motionsbælte. De kommer også hos os og skal praktisere, hvad de har lært, og så håber vi selvfølgelig, at mange af dem vil fortsætte som frivillige i klubben senere.

 

AKTIVITETER

Indenfor vores aktiviteter har vi fået yoga, multisport, pay and play badminton og det sjove udvalg mere og mere ind.

 

JULETRÆSTÆNDING
Så tog vi en lidt anden start på juletræstænding i 2019, hvor der var julebagnings workshop i Timring Læringscenter - ja og lysene tændte først på “polsk tælling”, så vi er internationale.

 

VORES VISION

Vi arbejder på vores 2020 plan med 500 medlemmer, men det er lidt svært, da vi er begyndt at “køre i ring” og skal have noget hjælp udefra. Det er på den måde, at vi i bestyrelsen skal ud af en del underudvalg og andre skal ind, så vi får andres input på ønsker osv. Det prøver vi lige så stille at effektuere med hjælp fra projektet “bevæg dig for livet” og jer eller andre i Timring.

GENOPLIVNINGSKURSUS

Der arbejdes i samarbejde med sportscentret på et brush up i forhold til genoplivningskursus.

 

BRUGTE/GAMLE FODBOLDSTØVLER MM

Vi har også lige sat et nyt tiltag i gang, hvor vi indsamler fodboldstøvler og spillertøj, som vi sender til Tanzania til forældreløse børn boende på et børnehjem via en fyr i Skjern.

 

Så ja vi er med på næsten alt, hvis bare der er nogle, som vil bakke op om det.